Sladoled Izabela, okrašen z vencem grozdja

Recept: sladoled Izabela

Bi svojim strankam radi pripravili sladoled z okusom po rdečem grozdju? Postrezite sladoled Izabela, ki bo navdušil vse oboževalce tega osvežujočega poletnega sadja!

Za izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:

  • 1000 g osnovne sadne baze
  • 80 gramov aromata grozdje
  • preliv Izabela

Navodila za pripravo:

  • v osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled,
  • ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo,
  • na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela.

Vsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V naši ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.