Torta Pistacija-Malina
Za kremo pistacija potrebujemo:
- 500 g stepene smetane
- 500 g mleka
- 200 g GOLD TOPGELA
- 150 g dekorja LINDI PISTACIJA
- 15 g aromata paste PISTACIJA 100 %
Za sadni disk potrebujemo:
- 70 g GOLD TOPGEL
- 60 g vode
- 250 g dekorja MALINA
Navodila
Priprava kreme pistacije:
-
TOPGELU počasi primešamo mleko. TOPGELU počasi primešamo mleko.
-
Masi dodamo dekor LINDI PISTACIJA in pasto PISTACIJA 100 % in vse dobro premešamo.
-
Stepeno smetano nežno primešamo masi iz TOPGELA.
Priprava sadnega diska:
-
V posodi zamešamo MALINA dekor, TOPGEL in vodo.
-
Maso vlijemo v silikonski model premer 20 in ga damo v šoker, da disk zamrzne.
-
Torto lahko po želji okrasite z drobci pistacije, celimi pistacijami in svežimi malinami. Pa dober tek!