Certifikati

ISO 22000

Logotip za certifikat ISO 22000

ISO 22000 standard je mednarodni standard Sistem vodenja varnosti živil, ki opredeljuje zahteve za organizacije, ki so vključene v prehransko verigo. Pristop HACCP dopolnjuje s pravili za sistem poslovanja, dobre higienske prakse, sledljivostjo in označevanjem živil.

HACCP

HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point, skrajšano HACCP, je mednarodni sistemski preventivni pristop, ki zagotavlja varnost prehrane. V našem podjetju izvajamo sistem HACCP na dnevni bazi, kar nam zagotavlja usklajenost z veljavnimi predpisi slovenske zakonodaje in popolno skrb za naše stranke in njihove končne potrošnike. Sedem načel sistema HACCP sledimo s pravno, moralno in etično odgovornostjo, zato vam naše izdelke ponosno ponujamo z »dvignjeno glavo«.

Halal

halal

V letu 2017 smo za vse naše izdelke pridobili certifikat Halal. To je potrdilo Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji, da so naši izdelki »čisti«, kakovostni, priporočljivi, prijazni do okolja in varni za potrošnika. Ta certifikat ni potrdilo le za pripadnike islamske vere, je tudi potrdilo za vse ozaveščene potrošnike, saj poleg predpisov, ki so pomembni za islamsko skupnost, vsem zagotavlja, da naši izdelki ne vsebujejo GSO, ne uporabljamo pesticide in herbicide, da uporabljamo le organske kisline, kot je citronska, da so naše arome in barvila v skladu z zakonodajo …

Brez gensko spremenjenih organizmov

GMO-free

Čeprav so raziskave o GSO izdelkih pomanjkljive in ni dokazov o škodljivosti, smo se odločili izločiti GSO iz naših izdelkov, ker gre za organizme, ki jih v naravi ne najdemo. Vse surovine, ki jih uporabljamo, so brez GSO in zato namenjene vsem, ki zagovarjajo zdrav življenjski slog in spoštovanje tradicionalnih prehrambnih vrednost.

Brez alergenov

Brez alergenov

Moderna doba je prinesla vrsto novih bolezni, povezanih s prehrano. Vse več ljudi je preobčutljivih na alergene in se spopada s spremenjenim načinom življenja. Da bi zagotovili odlične pripravke za izdelavo sladoleda tudi za njih, smo pripravili izdelke brez alergenov. VEGAN baza za izdelavo sladoleda poleg alergenov ne vsebuje tudi mleka, saharoze in gluten.

Košarica
Scroll to Top