fbpx

Quality Center Nova Gorica

Pomemben del Rokmar filozofije je osebno svetovanje in izobraževanje kupcev naših proizvodov. Predstavimo in naučimo vas izdelovati sladoled vseh vrst, kakor tudi upravljanje s stroji za izdelavo sladoleda. Na ta način nudimo dodatno podporo vsem začetnikom ob otvoritvah.

Svojim strankam nudimo strokovno-praktično izobraževanje izdelave sladoleda. Tečaji so uporabni tako za začetnike kot profesionalce in so priložnost izpopolnitve znanja in izmenjave idej.

Horeca Center Ljubljana

Horeca Center

V prijetnem okolju QUALITY CENTRA se je odvilo že lepo število tečajev in delavnic. Sedaj pa Vam ponosno sporočamo, da smo prisotni tudi v Ljubljani. V novo odprtem razstavno demonstracijskem centru HORECA, ki je opremljen s profesionalno opremo za gostinstvo, pekarstvo, slaščičarstvo in sladoledarstvo, bomo organizirali degustacije sladoleda, različne delavnice in tečaje izdelave sladoleda. Mesečno Vas bomo obveščali o razpisanih terminih in dogajanju v centru.

Pogoji

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot, pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje, delovni predpasnik in kapo. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek). Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Rokmar d.o.o. Politika uporabe piškotkov

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Več informacij o uporabi piškotkov si lahko preberete na strani "Politika uporabe piškotkov".

Zapri