Kombinacija pistacije in maline je v zadnjem letu postala izredno trendovska, saj se sladkoba pistacije odlično dopolnjuje s kislostjo maline. Gurmani, ki cenijo simfonijo okusov, so nad to kombinacijo preprosto navdušeni. Torta je primerna za vse letne čase, zato lahko v njej uživamo vsak dan v letu.
Torta pistacija-malina pinit

Torta Pistacija-Malina

Za kremo pistacija potrebujemo:

 

 

Za sadni disk potrebujemo:

Difficulty: zahtevno

Navodila

Priprava kreme pistacije:

  1. TOPGELU počasi primešamo mleko. TOPGELU počasi primešamo mleko.

  2. Masi dodamo dekor LINDI PISTACIJA in pasto PISTACIJA 100 % in vse dobro premešamo.

  3. Stepeno smetano nežno primešamo masi iz TOPGELA.

Priprava sadnega diska:

  1. V posodi zamešamo MALINA dekor, TOPGEL in vodo.

  2. Maso vlijemo v silikonski model premer 20 in ga damo v šoker, da disk zamrzne.

  3. Torto lahko po želji okrasite z drobci pistacije, celimi pistacijami in svežimi malinami. Pa dober tek!

Košarica
Scroll to Top