Sladica v kozarcu, za njo je tabla z logotipom Rokmar

Utrinki iz tečaja sladic

V sredo, 24. 5. 2023, smo na sedežu našega podjetja pripravili tečaj priprave sladic za naše stranke. Tečaj je vodila naša slaščičarska mojstrica Erika Jerkič, Sugar and Erika, ki je oblikovala tudi recepte za letošnji katalog novosti.

Strankam smo pokazali, kako se pripravijo torte in sladice v kozarčkih, kar je primerno tudi za tiste kavarne in slaščičarne, ki nimajo lastne pečice. Vsi udeleženci so prejeli recept za dva okusa tortic, ki smo jih nato skupaj pripravili.

Priprava sladic z izdelki Rokmar je hitra in enostavno. Za pripravo potrebujete le najbolj osnovna orodja, z malo vaje pa se hitro osvoji tehniko za pripravo različnic slaščic. Z našo pomočjo lahko tudi napišete različne recepte za kombinacije okusov, ki jih želite imeti v svoji slaščičarni.

Košarica
Scroll to Top