Tri skodelice s sladoledom, po tleh je potresen prašek

Vse, kar morate vedeti o bazi FIT PROTEIN

Beljakovinsko bogati prehranski izdelki so v zadnjem času vse bolj priljubljeni, še posebej pri zavzetih športnikih in vseh, ki jih zanima zdravo življenje. Zato smo tudi pri Rokmarju pripravili bazo FIT PROTEIN, ki vsebuje višje vrednosti beljakovin in je tako primeren za vse na visokoproteinski dieti.

Višja vsebnost sirotkinih proteinov

Sirotkini proteini nastanejo s pasterizacijo mleka, ki se mu dodajo encimi, v sušilniku za vroči zrak pa iz tekočega stanja nastane sirotkin protein. Gre za naravno surovino, ki ni pretirano drugačna od sirov in skut. Sirotkini proteini predstavljajo bogat vir razvejanih aminokislin, ki jih telo nujno potrebuje za zdravo življenje.

Dodani elektroliti

Naša baza za sladoled FIT PROTEIN vsebuje tudi elektrolite, ki pomagajo pri uravnoteženju živčnega sistema in delovanja mišic. Z vnosom elektrolitov pripevamo tudi k dovoljšnji hidraciji telesa, kar je izredno pomembno za naše fizično in psihično zdravje. Zadostna hidracija je še posebej pomembna v poletnih mesecih, ko zaradi visokih temperatur hitreje pride do dehidracije telesa.

Prisotnost maltodekstrina

Maltodekstrin je sestavljen iz kompleksnih ogljikovih hidratov. Narejen je iz rastlinskega škroba in se hitro prebavi v prebavnem traktu, zato izboljšuje tudi prebavljivost drugih živil v telesu. Z njegovo pomočjo prispevamo k izboljšanju delovanja črevesja in znižanju holesterola. Maltodekstrin ima visok glikemični indeks in hitro obnavlja izčrpane zaloge mišičnega glikogena, zato je idealen za športnike.

Brez laktoze, glutena in saharoze

FIT PROTEIN je namenjen tudi tistim, ki so alergični na laktozo ali gluten. Prav tako ga lahko uživajo diabetiki, saj ne vsebuje saharoze, pač pa fruktozo, naravni sladkor, ki se nahaja predvsem v sadju. FIT PROTEIN vsebuje tudi kokosovo olje, zdravo maščobo, ki koristi pri diabetesu in pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi. Zato je idealna sladica za vse, ki se morajo držati stroge brezglutenske diete, diete brez laktoze ali diete brez sladkorja.

Sladoledi, narejeni iz baze FIT PROTEIN, so primerni za vse, ki so na dieti, odlični so tudi kot regeneracija po telesni vadbi. Predstavljajo kompleten obrok, ki pripomore h gradnji mišične mase, primeren pa je tudi za vse, ki so zaradi alergij na strogi prehranski dieti.

Košarica
Scroll to Top