Roki držita torto in sladoled

Vse, kar morate vedeti o naših sadnih dekorjih

Sadni dekorji sladolede obogatijo s svojim okusom in svežino. Z njimi lahko popestrimo tudi druge sladice, npr. torte, palačinke in jogurte. V nadaljevanju vam predstavljamo tri prednosti naših sadnih dekorjev.

Visoka vsebnost sadja

Naši sadni dekorji se lahko pohvalijo s kar 40 % vsebnostjo sadja. Izjema je okus amarene, ki ima še večji sadni delež, in sicer 45 %. Verjetno ni treba poudarjati, kako pomemben je visok delež sadja za okus samega izdelka, saj številka govori sama zase.

Pristni okusi

Ko poskusite naš sadni dekor, okusite polno svežino sadja. Zaradi visoke vsebnosti sadja so sadni dekorji po okusu zelo podobni sadju, iz katerega so narejeni. To pomeni, da dodajo piko na i na sladolede, palačinke, torte in ostale sladice. Seveda pa vas ne bomo ustavili, če bi dekorje želeli jesti kar na žlico.

Široka ponudba

V naši ponudbi je kar 18 različnih sadnih dekorjev, in sicer amarena, amarena blend, ananas, borovnica, figa, gozdni sadeži, granatno jabolko, grozdje izabela, hruška, jabolčni štrudelj, jagoda, limeta, macedonia, malina, mango, marakuja, marelica in pomaranča. Če radi mešate okuse, pa lahko dva dekorja tudi združite in ustvarite nov edinstveni okus!

Košarica
Scroll to Top