Posipi Rokmar

Najbolj prodajani izdelki v letu 2022

Zakorakali smo v leto 2023, zato je zdaj skrajni čas, da pogledamo, kakšni so bili največji uspehi preteklega leta. V ta namen smo pripravili seznam najbolj prodajanih izdelkov v letu 2022. Bodo ti okusi priljubljeni tudi letošnje poletje?

Jagoda

Ta aromat v pasti z mamljivo dišečimi jagodami je odlična osnova za pripravo izjemno oboževanega sladoleda in številnih sladic. Vsebuje 30 % celih jagod. Izdelek je veganski.

Jogurt

S tem aromatom v prahu lahko pripravite mlečni sladoled z okusom jogurta.

Zeleno jabolko

Aromat v pasti iz zelenih jabolk za pripravo sladoleda sladko kiselkastega okusa in intenzivne zelene barve, ki pritegne pozornost in navduši okušalne brbončice. Vsebuje 30 % sadja. Izdelek je brez konzervansov in saharoze.

Borovnica

Aromat v pasti z okusom po sladkih borovnicah intenzivne barve vas bo ohladil v poletnih večerih. Izdelek ne vsebuje konzervansov in saharoze in je veganski.

Linditella

Dekorativni preliv iz odlične lešnikove kreme za dodaten okus različnih mlečnih in sadnih sladoledov in palačink. Izdelek ne vsebuje glutena, palmovega olja in soje.

Pistacija 100 %

Aromat v pasti iz 100 % mletih pistacij za pripravo sladoleda in drugih slaščičarskih izdelkov. Izdelek je veganski.

Čokopiškot

Dekorativni čokoladni preliv s koščki hrustljavih piškotkov za obogatitev okusa sladoleda in slaščic.

Keks

Aromat v pasti za pripravo mlečnega sladoleda  z okusom keksov. Vsebuje koščke keksov.

Vanilija

Aromat v pasti za pripravo mlečnega sladoleda blago rumene barve z okusom klasične slaščičarske vanilje.

Rafko

Slastna bela čokolada s kokosom, ki vas bo popeljala na peščene tropske plaže!

Dekor amarena

Dekorativni preliv s celimi amarenami (35 %) obogati sladoled tako na okusu kot tudi na intenzivni svetleči višnjevi barvi.

Dekor gozdni sadeži

Dekorativni sadni preliv gozdni sadeži je idealen za obogatitev okusa in dekoracijo vseh vrst sladoledov in drugih slaščic. Vsebuje 40 % celih jagod.

Košarica
Scroll to Top