Torta pistacija-malina

Recept: torta pistacija-malina

Kombinacija pistacije in maline je v zadnjem letu postala izredno trendovska, saj se sladkoba pistacije odlično dopolnjuje s kislostjo maline. Gurmani, ki cenijo simfonijo okusov, so nad to kombinacijo preprosto navdušeni. Torta je primerna za vse letne čase, zato lahko v njej uživamo vsak dan v letu.

Za kremo pistacija potrebujemo:

Priprava kreme pistacije: TOPGELU počasi primešamo mleko. Mešamo ves čas, da ne nastanejo grudice! Masi dodamo dekor LINDI PISTACIJA in pasto PISTACIJA 100 % in vse dobro premešamo. Stepeno smetano nežno primešamo masi iz TOPGELA.

Za sadni disk potrebujemo:

Priprava sadnega diska: V posodi zamešamo MALINA dekor, TOPGEL in vodo. Maso vlijemo v silikonski model premer 20 in ga damo v šoker, da disk zamrzne.

Torto lahko po želji okrasite z drobci pistacije, celimi pistacijami in svežimi malinami. Pa dober tek!

Košarica
Scroll to Top