Top sladoledi poletja – je bila naša napoved pravilna?

Sončni dnevi še kar vztrajajo, kar pomeni, da še vedno lahko uživamo v naši najljubši poletni sladici. To poletje si bomo zapomnili po novih okusih sladoleda, ki so nas navdušili in presenetili. Na začetku sezone smo napovedali tri top sladolede poletja. Kako točne so bile naše napovedi? Poglejmo, o katerih okusih je govora.

Breskev-bezgov cvet za vroče dni

Je kaj bolj primernega za vroče dni, kot sta breskev in bezeg? Prav res bi težko našli kaj bolj svežega in pristnega, kar sta lastnosti, ki jih zlahka pripišemo tudi temu okusu sladoleda. Dišeča pravljica, nenadgradljiva vsebina in poletni sprehodi pod sončnimi žarki. Vse je bilo drugače in vse bo drugače s tem okusom sladoleda.

Mango nikoli ne razočara

Vsake toliko svet zajame trend okusov, ki je letos pripadel oziroma še vedno pripada mangu. Mangov sladoled prinaša tropske dežele, poležavanje pod palmami in plavanje v kristalno jasnem oceanu. Gre za 100 % veganski sladoled, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil. Če ste kadarkoli potrebovali navdih za sladoled, potem je mango pravi za vas.

Sivka v cvetu mediterana

Čim se bliža konec poletja, takoj se prične obujanje spominov na izlete in počitnice. S tem ni nič narobe, saj so obiski morja stalnica in tradicija. Skoraj v tolikšni meri kot sladoled na poletni dan. Okus cvet mediterana prinaša izstopajoč okus sivke, ki vsakega spomni na prelestne mediteranske okraje. Sproščujoč, osvežilen in pomirjajoč okus sladoleda, ki je popoln za vse dni v letu.

Top okusi sladoleda vztrajajo

Zgornji sladoledi so nas letos navdušili s svojo inovativnostjo in svežino. Zagotovo ne spadajo med tradicionalne klasike, kot so jagoda, vanilija in čokolada, a morda bodo svoje mesto prav kmalu zasedli poleg njih. Kateri izmed naših top sladoledov je vaš najljubši?

Košarica
Scroll to Top