Sladoledi v koktejl kozarcih

Ste že poskusili naše (brez)alkoholne sladolede?

Poletni dnevi so obarvani s sladoledom, večeri pa s koktajli. Oboje smo združili v brezalkoholnem sladoledu, ki ga lahko jedo tudi tisti, ki ne uživajo alkohola. Gre namreč za sladoled, ki ne vsebuje niti kapljice alkohola, kljub temu pa ima okus po najbolj znanih koktajlih. V naši ponudbi boste tako našli sladoled z okusom mojita, piña colade in drugih slovitih pijač.

Alkoholni sladoled

Alkoholni sladoled seveda ni nobena novost, saj ga lahko zlahka pripravimo z nekaj kapljicami alkohola. Rum punč na primer vsebuje, kot že samo ime namigne, določeno količino alkohola. Tudi nekateri drugi okusi že v svoji osnovi vsebujejo alkohol, saj je to narava recepta. Takega sladoleda pa posledično ne morejo uživati otroci in nosečnice.

Alkoholni sladoled brez alkohola

Na srečo obstaja tudi alkoholni sladoled brez alkohola. Ali to ne pomeni, da imamo potem samo sladoled? Ja in ne. Imamo namreč sladoled, vendar z okusom po alkoholu. Bogati vonji in okusi znamenitih koktajlov so namreč ujeti v aromate, s katerimi lahko pripravimo brezalkoholne sladolede in koktajle. Po okusu se približajo svojim alkoholnim dvojčkom, vendar ne vsebujejo niti kapljice alkohola.

V kakšnih koktajlih lahko uživate?

Odlično vprašanje. Na voljo je 9 okusov, vse od znanih kombinacij, kot sta mojito in piña colada, do sladolednih klasikov, kot sta punč rum brez alkohola in malaga. Letošnjo novost predstavlja rok chéri, ki združuje najbolj slastno kombinacijo čokolade in češnje. Ta okus je tudi veganski, poleg tega pa so veganski tudi malaga, mojito in punč rum brez alkohola.

Košarica
Scroll to Top