Pisipi na sladoledih Rokmar

Sladoledni slovarček: dekor za sladoled

Zaradi družbenih omrežij so naša pričakovanja pri vizualni predstavitvi hrane zelo visoka. Preprosto položena hrana na krožniku nas dolgočasi, saj si želimo nekaj estetsko privlačnega. Tudi pri sladoledu dekoracija postaja vse pomembnejši element, ki kupca prepriča v nakup. Med kakšnimi dekorji lahko izbiramo?

Neskončnost dekorjev za sladoled

Dekorji za sladoled so dokaj neskončna skupina, saj lahko sladoled in sladice okrasimo z marsičem. Razlika je predvsem v raznolikosti in kakovosti, ki jo je potrebno ob širokem naboru še vedno obdržati. Kateri so tisti najboljši in najbolj okusni dekorji za sladoled?

Sadni dekorji

Sadni dekorji so zelo priljubljeni pri okraševanju sladoleda. Narejeni so na osnovi sadja in z visokim deležem koščkov sadja. So fenomalna izbira za obogatitev sladoledov, s sadnimi dekorji pa lahko okrasite tudi torte, palačinke, vaflje, frozen yogurt in vse preostale sladice. Amarena, ananas, figa, hruška grozdje in limeta so sveži in nevsakdanji okusi. Lahko pa izbereš tudi klasike, kot so jagoda, gozdni sadeži ali malina.

Posipi in dekoracije

Posipi in dekoracije so namenjeni užitku in nadgradnji videza ter okusa. Vse od barvnih zvezdic, hrustljavih drobcev lešnikov ali karamel, mehkih mering in celih lešnikov. Za dodatek hrustljavosti, pisanosti in celotno vizualno predstavitev sladoleda.

Krok in Krem dekorji

Gladki in hrustljavi dekorji ponujajo raznovrstno dekoracijo sladoledov in sladic. Serija dekorjev Krok je obogatena s hrustljavimi koščki lešnikov, mandljev, čokolade, karamele, piškotov in drugih. Serija dekorjev Krem ponuja gladke dekorje iz bele ali temne čokolade, arašidov, limone, kokosa, pistacije in mnogih drugih.

Košarica
Scroll to Top