sladoledni izdelki na črni mizi

Izboljšajte sladoled in sladice!

Ljubitelji sladoleda lahko kar hitro postanejo naveličani preproste kepice sladoleda, za njeno okrasitev in izboljšanje okusa pa potrebujete le malo. S topingi lahko okrasite sladoledne kupe in druge sladice ter okus jedi dvignete na višji nivo. Uporabite jih lahko na najrazličnejših jedeh in celo v skodelici jutranje kave.

Topingi dodajo piko na i vsakemu sladoledu

Ni sladoleda brez tiste zaključne note in prav to doda določen toping. Gre za grand tour in grande finale sladoleda obenem. In čeprav govorimo le o sladoledu, se topinge lahko uporabi tudi pri drugih desertih. Še posebej odlični so na palačinkah, vafljih in tortah, a jih lahko uporabite tudi pri smetani na kavi. Njihova uporaba nima meja, saj so tako okusni, da jih boste želeli pokušati kar iz embalaže.

Klasični topingi in eksotični topingi

V ponudbi imamo kar 12 različnih okusov topingov, ki se raztezajo vse od klasike do eksotike. Prisegate na klasiko? Tu so topingi z okusom čokolade, vanilije, jagode, gozdnih sadežev in karamele. Bi nekaj bolj eksotičnega? Na voljo so tudi topingi amarena, banana, lešnik, kiwi, mango, zeleno jabolko in kava. Raznoliki topingi za raznolike okuse in v tem je čar sladic in sladoledov.

Topingi brez alergenov in za vse okuse

Topingi so pakirani v priročno in ergonomično embalažo, ki je lep primer tega, da obleka naredi človeka. No, v tem primeru embalaža naredi toping. Ste vedeli, da kar 7 topingov v ponudbi ne vsebuje alergenov? Res je. Topingi so namenjeni vsem, ne glede na okus in preference. 

Košarica
Scroll to Top