Pisipi na sladoledih Rokmar

Kako hitro in enostavno izboljšati sladoled?

Pika na i vsakega sladoleda je njegova vizualna predstavitev. Okrasimo ga lahko z najrazličnejšimi posipi in dekoracijami, ki sladoled vizualno popestrijo in ustvarijo čudovit pogled, obenem pa so tudi prva stvar, ki jo okušamo. Zato je pomembno, da se pri posipih in dekoraciji osredotočamo na kvaliteto, ki bo zagotovila, da je prvi okus sladoleda karseda božanski.

Posipi in dekoracija so dejanska češnja na sladoledu

Tako kot obleka naredi človeka, je tudi pri sladoledih prvi vtis zelo pomemben. Sladoled je lahko najbolj okusen in kremast na svetu, a če ni videti privlačno, se lahko zgodi, da ga ne bo nihče niti poskusil. Posipi in dekoracije so namenjeni čistemu užitku in popolni nadgradnji sladoleda, ki je bil ustvarjen. Sladoled lahko okrasite s karamelnimi kristalčki, ki so hrustljavi in polnega okusa karamele. Uporabite jih lahko za posip po sladoledu ali drugih slaščicah, kar je velika prednost dekorativnih izdelkov. Večna klasika za okraševanje sladoledov in sladic so seveda pisane zvezdice iz sladkorne mase. Je o njih potrebno povedati še kaj drugega?

Nekoliko bolj nežna odločitev so vaniljevi hrustljavi drobci Crumbles Gold, ki so s polnim okusom klasične vanilje za dekoracijo vseh sladolednih izdelkov. Med klasike spadajo seveda tudi čokoladni drobci, ki so za mnoge še vedno najbolj priljubljen posip za sladoled. Sladkorni poljubčki iz sladkorja in jajčnih beljakov so dovolj, da sladoledu dodajo še bolj izrazit videz svežine in okusa. Za še bolj naraven okus sladoleda so odlična izbira tudi mandljevi, lešnikovi ali pistacijevi drobci. Hrustljavost, okus in še dodatna dekoracija sladoledov.

Košarica
Scroll to Top