Korneti različnih sladoledov

Napovedujemo: top sladoledi poletja

Poletje se hitro približuje in v Rokmarju je prišel čas, ko sprejmemo stave in napovemo, kateri sladoledi bodo letos najbolj priljubljeni. Spodnji trije okusi se med seboj razlikujejo, vse pa odlikuje dovršenost okusa in preverjena kakovost. Ko boste torej naslednjič pri svojem najljubšem sladoledarju, naročite katerega izmed spodnjih okusov in nam zaupajte, kateri vas najbolj navduši.

Cvet mediterana

To je okus, ki nam pričara pravo obmorsko idilo. Izstopa sivka oz. lavanda, ki je bila v preteklosti rabljena za najrazličnejše mediteranske slaščice, danes pa pri Rokmarju obujajo njeno čarobnost v sladolednem posladku. Prijetna aroma sivke, ki sprošča in pomirja, bo tokrat božala naše brbončice. Posebnost pa predstavlja aromat Dišeči prepih, ki združuje lavando in grozdje izabela, ki je poznana in priljubljena sorta na Goriškem.

Mango

To slastno sadje še nikoli ni razočaralo. Trendovski tropski sadež, ki kar diši po poležavanju pod palmo na Bahamih, nam Rokmar ponuja v sladoledni obliki. Osvežitev zagarantirana. Ta izdelek je 100% veganski, ne vsebuje nikakršnih umetnih arom in umetnih barvil; odličen za pripravo naravnih sorbetov. V kombinaciji z bazo (Total fruit), ki ne vsebuje saharoze, je primeren za diabetike – pripravimo diabetičen sladoled.

Breskev-bezgov cvet

Če se komu še ne cedijo sline po zgornjih okusih, bo breskev-bezgov cvet prinesel vse, kar imamo radi na sladoledu. Super poletna kombinacija kar kliče po sprehodih po plaži na topel poletni večer. Tudi če nisi na morju, te bo ta okus ponesel tja s svojo dišečo pravljico in nenadgradljivo svežino.

Košarica
Scroll to Top