Izdali smo nov katalog za leto 2022

V goriškem podjetju Rokmar d. o. o. že tri desetletja ustvarjamo sestavine za vrhunski sladoled in slaščice. Naši izdelki ne vsebujejo palminega olja in so prejemniki certifikata GMO-Free. Sladoledarji iz naših sestavin ustvarjajo slastne sladolede, ki jih vsako leto nadgrajujejo in v ponudbo dodajamo nove okuse. Za letošnjo sezono smo pripravili nov katalog, ki se lahko pohvali s kar nekaj novostmi.

Novi okusi v ponudbi aromatov

Oboževalci oreščkev bodo navdušeni nad letošnjo novostjo, pasto arašidov (arašidi pesto –  drobljeni 100 % arašidi). Mlečni aromati v pasti se lahko pohvalijo s kar nekaj novimi okusi, in sicer 1001 noč, creme brulee, cupcake, bisquit in spektakular. Ljubitelje cvetličnih in zeliščnih aromatov pa bosta navdušila dišeči prepih in breskev-bezgov cvet.

Oboževalci vanilijevega sladoleda bodo letos prišli na svoj račun. Vanilija delis in vanilija bourbon namreč prihajata iz Madagaskarja in se lahko pohvalita s certifikatom. Vanilija bourbon ima značilen okus po vaniliji z noto sladke čokolade, vanilija delis pa ima vonj po sadju.

Zabavno okraševanje

Letošnja izstopajoča novost je nov okus sladoleda rok cheri. Okrasnim elementom sladoleda so se pridružili novi sadni dekorji (borovnica, amarena blend, granatno jabolko) in mlečni dekorji Lindi Krem (lindi koko, lindi kikiriki, lindi vanilija bourbon). Za ekstra užitek pa lahko preizkusite mlečne krok dekorje, ki vsebujejo hrustljave koščke različnih polnil (med novosti spadajo crumble caramel, lindi spektakular, lindi frutalina in tiramisu).

Za piko na i smo v ponudbo dodali nove posipe in dekoracijo, in sicer crumbles dark, crumbles gold in karamelne kristalčke. Ti bodo poskrbeli za slastno češnjo na vrhu božanskega sladoleda, v katerem bodo uživali tako otroci kot odrasli. Zakaj bi jedli dolgočasen sladoled, če je lahko vsaka kepica nekaj posebnega?

Dodatna vege ponudba

Razpon veganstva je pripomogel k večjemu povpraševanju po veganskih okusih sladoleda in našem podjetju imamo na voljo že kar nekaj veganskih okusov. Letos smo ponudbi dodali še žlahten okus temne čokolade.

Poleg novega okusa temne čokolade smo za vegane pripravili še 5 novih baz sladoledov. Trije so dietetični z manj maščobami in ne vsebujejo sladkorja (saharoze), fruktoze, mleka in glutena. Primerni so tudi za LCHF dieto.

Slaščičarski užitki

Vsi ljubitelje peke bodo navdušeni nad novimi okusi glazure Mirror Glaze, ki je že pripravljena na uporabo in se na torti ne strdi, pač pa tvori mehek gel. Je brez želatine (super novica za vegetarijance in vegane), enostavna za uporabo in odličnega okusa. Na voljo so okusi amarena, bela čokolada, čokolada, jagoda, karamel, neutral in pomaranča.

Košarica
Scroll to Top