Miza, obložena s posodami različnih sladoledov

Tridesetletna tradicija izdelovanja sladoleda

V podjetju Rokmar d. o. o. že od leta 1991 izdelujemo sestavine za sladolede, s katerimi sladoledarji pripravljajo vrhunski sladoled. Prisotni smo po celi Sloveniji in Evropi, saj naše izdelke izvažamo tudi izven slovenskih meja. V naši ponudbi najdete sestavine za sladolede in slaščice, pod blagovno znamko Chocomar pa prodajamo slastne vroče čokolade najrazličnejših okusov.

Vrhunske sestavine

V naši ponudbi se nahajajo baze za sladoled na mlečni in vodni osnovi, za sadne in mlečne sladolede. Vse baze so brez palmovega olja, hidrogeniranih maščob ali glutena. Poleg najrazličnejših baz izdelujemo še aromate, toppinge in dekorje ali prelive, s čimer lahko sladoledarji ustvarijo bogate okuse sladoleda.

V ponudbi imamo tudi pripravljene izdelke za izdelavo soft ice sladoleda. Gre za praškaste mešanice različnih okusov za takojšnjo pripravo točenega sladoleda.

Chocomar – slastne vroče čokolade za mrzle dni

Poleg slastnega sladoleda ponujamo tudi božanske vroče čokolade. V blagovni znamki Chocomar se nahaja kar 15 različnih okus vročih čokolad. Smo vodilni proizvajalec vroče čokolade na veleprodajnem in maloprodajnem trgu v Sloveniji. Vroče čokolade in kakav vsebujejo visok delež kakavovih zrn, zato spadajo med superživila.

Ponudba tečajev in prisotnost na sejmih

V podjetju sodelujemo tudi na slovenskih in tujih sejmih, kot je italijanski Sigep. Ponujamo tudi izobraževanja, kjer se lahko naučite izdelati slasten sladoled in odlične sladice iz enakih sestavin kot za sladoled.

Košarica
Scroll to Top