Čokoladni sladoledi na čokoladni podlagi

Razširili smo ponudbo veganskih in LCHF sladoledov

Veganska prehrana postaja vse bolj priljubljena, zato se tudi povpraševanje po veganskih prehranskih izdelkih povečuje. Zavedamo se tudi razširjenosti LCHF diete, kjer imajo izdelki nizek odstotek kalorij in visok delež maščob. Da bi ugodili željam sladokuscev, smo razširili ponudbo veganskih in LCHF sladoledov in dodali nove okuse sladoledov.

Sladoledi za vegane

Letos smo v našo ponudbo dodali dve novi bazi za sladoled. To sta UNI Dairy Free in Total Fruit ki vsebujeta izključno sestavine rastlinskega izvora. Obe bazi sladoleda imata veliko vlaknin in ne vsebujeta sladkorja (saharoze), mleka in glutena. 

Dietni sladoledi za novo obdobje

V ponudbo smo dodali tudi tri nove dietne baze za sladolede, ki bodo razveselile marsikoga. Okusi? Čokolada, Diet Fruit Berry in Diet UNI Vanilija Bourbon. Dietni sladoledi ne vsebujejo sladkorja, fruktoze, mleka in glutena, obenem imajo manj maščob. Sladilo je v teh primerih maltitol, ki je primerno tudi za LCHF dieto.

S sladoledom do mišic

To ni nekaj, s čimer bi pretentali otroke, kot smo to počeli z žganci ali brokolijem. Gre za nekaj veliko bolj okusnega, saj je to sladoled, kjer je osnova fitnes baza FITPROTEIN. Ponaša se z višjim deležem proteinov, fruktozo in maltodekstrinom. Vse omenjene sestavine igrajo tudi pomembno vlogo pri izgradnji mišične mase. S sladoledom do mišic se ne sliši tako slabo, kajne?

Košarica
Scroll to Top