Vanilijevi in čokoladni sladoledi

Najboljši sladoled z okusom po slavnih koktajlih

Prvi vročinski val je tukaj in vse, kar si želimo, je ohladitev v senci in mrzlo pijačo. Zakaj si ne bi privoščili kepice slastnega sladoleda z okusom po vašem najljubšem koktajlu?

Kaj sploh je alkoholni sladoled?

Alkoholni sladoled zlahka pripravimo, vse, kar moramo narediti je, da mešanici dodamo nekaj kapljic alkohola. Če pogledamo na primer slaven rum punč, vam že samo ime pove, kaj vsebuje. Tak sladoled pa seveda ni primeren za otroke in nosečnice, ki ne smejo uživati alkohola. Kaj jim torej preostane?

Alkoholni sladoled brez alkohola

Ja, tak sladoled obstaja! Obstaja namreč brezalkoholni sladoled brez alkohola. Bogati vonji in okusi slavnih koktajlov so ujeti v aromate, ki se po svojem okusu približajo svojim alkoholnim dvojčkom, vsebujejo pa niti kapljice alkohola!

Kateri sladoledi so na voljo?

Izbirate lahko med kar devetimi okusi, izstopata na primer znani kombinaciji mojito in piña colada ter sladoledni klasiki, kot sta punč rum brez alkohola in malaga. Če obožujete kombinacijo čokolade in češnje, je prava izbira zate rok chéri. Ste vegan in ne veste, kateri okus je primeren za vas? Veganski so rok chéri, malaga, mojito in punč rum brez alkohola.

Košarica
Scroll to Top