Prejšnji mesec smo se z delom ekipe odpravili na degustacijo sladoleda k redni stranki v Poreč. V slaščičarni so namreč kupili novo vitrino za sladoled, zato smo jim priskočili na pomoč pri postavitvi nove ponudbe sladoleda.
Dan prej nas je stranka obiskala na sedežu podjetja, da smo skupaj izbrali 20 novih okusov za njihovo ponudbo. Naslednji dan sta direktorica Bruna Jejčič in slaščičarska mojstrica Erika Jerkič Beč, Sugar and Erika, stranko obiskali v Poreču.
V slaščičarni smo izvedli prezentacijo izdelave novih okusov, s posebnim poudarkom na dekoriranju. Strankina slaščičarka je na začetku sledila našim navodilom in nasvetom, nato pa smo ji prepustili delo in banjice sladoleda smo dokončali s skupnimi močmi.
Na spodnjih slikah si poglejte, s katerimi okusi so v Poreču obogatili svojo ponudbo sladoledov.