Vse, kar morate vedeti o naši bazi TOTALFRUIT

Sadni sladoled je odlična izbira za vse, ki zaradi različnih razlogov (npr. alergije, prehranske navade) ne jedo mlečnega sladoleda. Ena izmed glavnih sestavin pri pripravi sadnih sladoledov je baza TOTALFRUIT, s katero lahko pripravite slasten sladoled in sorbet.

Pripravljen na vodni osnovi

Odlična novica za vse, ki iščete veganske sladolede! TOTALFRUIT bazo se namreč pripravlja na vodni osnovi, kar pomeni, da si ta slasten sladoled ali sorbet lahko privoščite tudi tisti, ki ne uživate živil živalskega izvora. Baza TOTALFRUIT poleg tega ne vsebuje glutena, zato je primerna tudi za vse, ki so na brezglutenski dieti.

Brez sladkorja

Baza TOTALFRUIT ne vsebuje saharoze, ampak sadni sladkor (fruktozo). S to bazo zato lahko pripravimo tudi dietni sladoled. Še ena dobra novica – baza TOTALFRUIT ne vsebuje palmovega olja, ki je velik krivec za deforestacijo.

Preprosta priprava

Priprava sadnega sladoleda z bazo TOTALFRUIT je sila enostavna: zgolj zmešate jo z vodo in veliko svežega ali zamrznjenega sadja ter dodate naše sadne aromate za ojačanje okusa. V naši ponudbi je kar 35 različnih sadnih aromatov, od klasičnih, kot sta jagoda in višnja, do bolj eksotičnih, kot sta yuzu in pitaja (angl. dragon fruit).

TOTALFRUIT2
Košarica