Ta božanski kremni sladoled vsebuje kar 66 % lešnikove kreme s čokolado!
Sladoled Noisette 66
Za izdelavo sladoleda Noisette 66 potrebujemo:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata NOISETTE 66
- 50 gramov dekorja PRALINE LEŠNIK
Za izdelavo sladoleda Noisette 66 plus potrebujemo:
- 1000 + 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata NOISETTE 66
- 50 + 50 gramov dekorja PRALINE LEŠNIK
- 50 gramov aromata MASCAROPONE
Navodila
Recept 1
-
V mlečno bazo dodamo aromat NOISETTE 66 in sladoled pripravimo v stroju.
-
Za dekoracijo sladoleda uporabimo dekor PRALINE lešnik.
Recept 2
-
Najprej v eno banjico pripravimo sladoled NOISETTE 66 po receptu 1.
-
V drugo banjico pripravimo sladoled MASCARPONE (mlečna baza + aromat MASCARPONE).
-
Sladoleda nato zložimo skupaj v eno banjico po plasteh in vmes dekoriramo z dekorjem PRALINE LEŠNIK.