Sladoled v lončku pinit

Ta božanski kremni sladoled vsebuje kar 66 % lešnikove kreme s čokolado!

Sladoled Noisette 66

Za izdelavo sladoleda Noisette 66 potrebujemo:

 

Za izdelavo sladoleda Noisette 66 plus potrebujemo:

Difficulty: enostavno

Navodila

Recept 1

  1. V mlečno bazo dodamo aromat NOISETTE 66 in sladoled pripravimo v stroju.

  2. Za dekoracijo sladoleda uporabimo dekor PRALINE lešnik.

Recept 2

  1. Najprej v eno banjico pripravimo sladoled NOISETTE 66 po receptu 1.

  2. V drugo banjico pripravimo sladoled MASCARPONE (mlečna baza + aromat MASCARPONE). 

  3. Sladoleda nato zložimo skupaj v eno banjico po plasteh in vmes dekoriramo z dekorjem PRALINE LEŠNIK. 

Košarica
Scroll to Top