Torta robida pinit

Slastna nova torta za ljubitelje kislih okusov!

Torta Robida

Za izdelavo kreme potrebujemo:

  • 500 gramov smetane
  • 500 gramov vode
  • 100 gramov sladkorja
  • 180 gramov topgela
  • 150 gramov aromata CHEESECAKE
  • 50 gramov aromata ROBIDA

 

Za pripravo sadnega diska potrebujemo:

Difficulty: zahtevno

Navodila

  1. Predhodno spečemo vaniljev biskvit.

Priprava diska

  1. Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem.

  2. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.

Priprava kreme

  1. Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano.

  2. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani.

  3. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.

  4. Torto dekoriramo z Glazuro Mirror Glaze jagoda.

Košarica
Scroll to Top