Torta Mangobel
Za izdelavo kreme potrebujemo:
- 500 gramov smetane
- 500 gramov mleka
- 50 gramov sladkorja
- 170 gramov topgela
- 40 gramov aromata PAN DI SPAGNA
Za pripravo sadnega diska marakuja potrebujemo:
- 60 gramov vode
- 70 gramov topgela
- 150 gramov dekorja MARAKUJA
Za pripravo sadnega diska mangobel potrebujemo:
- 60 gramov vode
- 30 gramov topgela
- 150 gramov dekorja MANGOBEL
Navodila
Predhodno spečemo vaniljev biskvit.
Priprava diska
Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem.
Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.
Ponovimo še za drugi disk.
Priprava kreme
Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano.
V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani.
Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.
Torto dekoriramo z dekorjem MANGOBEL.