Ljubiteljem čokolade priporočamo dekor Lindi pingi. Vsem, ki obožujejo svežino, pa dekor Malina.
Sladoled Gianduia
Za izdelavo sladoleda Gianduia potrebujemo:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata GIANDUIA
- 50 gramov dekorja LINDI PINGI ali MALINA
![Skodelica sladoleda](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_1414,h_2000/https://rokmar.si/wp-content/uploads/2023/07/gianduja-lindi-3-1.jpg)
Navodila
Za izdelavo sladoleda najprej pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat PAN DI SPAGNA.
Pripravljenemu sladoledu med izmetavanjem iz stroja dodajamo dekor MANGOBEL.
Banjico lahko pripravimo ravno ali v hrib. Za ravno banjico najprej izmečemo nekaj sladoleda, plast poravnamo in jo premažemo z dekorjem. Postopek ponavljamo do želene višine.