Sladoled Izabela
Za izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:
- 1000 g osnovne sadne baze
- 80 gramov aromata grozdje
- preliv Izabela
![Sladoled Izabela, okrašen z vencem grozdja](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_711,h_824/https://rokmar.si/wp-content/uploads/2022/07/izabela.jpg)
Navodila
V osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled.
Ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo.
Na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela. Vsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V naši ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.