Kralja zimskih okusov si lahko privoščimo tudi poleti!
Sladoled Jabolčni štrudelj
Za izdelavo sladoleda Jagoda z baziliko potrebujemo:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata CREMA ORO
- 50 gramov dekorja LINDI VANILIJA BOURBON
- 50 gramov dekorja STRUDL
- dekor CRUMBLES GOLD
![Banjica sladoleda](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_1414,h_2000/https://rokmar.si/wp-content/uploads/2023/07/Untitled-design-22.jpg)
Navodila
V mlečno bazo dodamo aromat CREMA ORO.
Ko je sladoled pripravljen, ga izmečemo v predhodno ohlajeno banjico ter nekoliko zgladimo in dodamo dekor STRUDL ter CRUMBLES GOLD.
Preostali sladoled izmečemo do želene višine.
Na koncu dekoriramo z dekorjem STRUDL, LINDI VANILIJA BOURBON in CRUMBLES GOLD.