Obožujete kombinacijo arašidovega masla in čokolade? Ta torta je za vas!
Torta RISIS
Za izdelavo kreme potrebujemo:
- 500 gramov smetane
- 400 gramov mleka
- 40 gramov sladkorja
- 180 gramov topgela
- 160 gramov aromata pesto arašidi
Za izdelavo diska potrebujemo:
- 60 gramov vode
- 20 gramov topgela
- 100 gramov dekorja arašidovo maslo
![TORTICA RISIS](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_1414,h_2000/https://rokmar.si/wp-content/uploads/2023/03/TORTICA-RISIS-1.jpg)
Navodila
Predhodno spečemo čokoladni biskvit.
Priprava diska
Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem.
Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.
Priprava kreme
Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano.
V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani.
Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.
Torto dekoriramo z Glazuro Mirror glaze.