Nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda je namenjen osebam, ki že imajo izkušnje s pripravo sladoleda, a bi radi poglobili znanje oziroma ponudili nove, bolj kompleksne okuse svojim strankam. Tečaj bo vodila slaščičarka Erika Jerkič Beč, ki bo skupaj z vami pripravila sladolede na mlečni in sadni osnovi. Tečaj bo trajal 3-4 ure s pričetkom ob 10. uri. V primeru večjega števila udeležencev bomo razpisali dodaten termin.
Ustvarjali bomo na sadni osnovi VEGE SORBETE, pri mlečni osnovi pa okuse PB&JELLY, LEMONBLU in PRALIPONE.
Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 30,00 eur + ddv in vključuje: udeležbo na enem tečaju, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje, delovni predpasnik.
Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.
Prijava je veljavna po plačilu kotizacije na TRR/IBAN: SI56 6400 0995 0067 175, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek). Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije.
Za dodatne informacije smo na voljo na: sugar.erika@rokmar.si